Уважаеми абонати,

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България, поради нарастващия риск от разпространението на Covid-19 и препоръките на Министерството на труда и социалната политика до работодателските организации в страната, ЕСП Златни Пясъци ООД предприема съответните мерки за ограничаване на разпространението на вируса.

Компанията отново апелира всички свои клиенти да ограничат посещенията си в Центъра за работа с клиенти и да ползват онлайн възможностите (по банков път и Easypay) за дистанционно обслужване относно плащане на месечни сметки.       В секция контакти на сайта на ЕСП Златни Пясъци ООД: www.esp-zlatni.bg, клиентите могат да открият всички телефони, имейли и пощенския адрес на дружеството, на които могат да отправят своите запитвания.

Едновременно с мерките за ограничаване на разпространението на вируса, компанията уверява своите клиенти, че като дружество с обществена значимост, предприема ефективни мерки за осигуряване на сигурно и непрекъснато снабдяване с електрическа енергия, както и изпълнение на условията по издадените лицензии. Дружеството ще предприема адекватни мерки своевременно в зависимост от промяната на епидемичната обстановка.

Телефони за контакт: 052 357 179, факс: 052 355 571

Е-мейл: esp@goldensands-bg.com,

www.esp-zlatni.bg  

Телефон за аварии: 052 355 129